Kaaswinkel Kloas in ‘t Hof

In een historisch pand gelegen in het centrum van het sfeervolle Bathmen vind u onze kaaswinkel.

Zuivel en lokale delicatessen

Wij kiezen onze producten met zorg

De winkel is het hart van ons bedrijf geworden, dit is waar onze producten en liefhebbers hiervan samenkomen. Naast een lokaal begrip is reikt onze klantenkring tot vele uithoeken van het land. Uiteraard verkopen wij onze eigen producten, maar ook andere specialisten uit de regio vinden in onze winkel een podium. Zo koopt u meel van de molen, koek uit Deventer, Battumse mosterd en zelfgebrande noten naast uw kilootje kaas.

N
Zuivelproducten
N
Zelfgebrandde noten
N
Thee van de Pelikaan
N
Battumse Mosterd
N
Deventer Koek

Cadeaus en relatiegeschenken

Een feestje om te geven en te krijgen

Iets lekkers is altijd goed om te geven en te krijgen. In onze winkel hebben we voor zowel de hartige als zoete liefhebbers en voor ieder budget een grote variëteit aan lekkers. Wij verpakken onze kazen vacuum om zo langer te kunnen bewaren en de pakketten worden altijd feestelijk verpakt, klaar om iemand te verrassen! Voor bedrijven verzorgen wij ook regelmatig relatiegeschenken, cadeau- en kerstpakketten.

Centraal gelegen in Bathmen

Een steenworp afstand van Deventer

In hartje centrum van het mooie dorp Bathmen vindt u onze winkel. Voor uw auto is altijd gratis parkeergelegenheid nabij. Vanuit Deventer en omliggende dorpen met bijbehorende campings is het op de fiets een lekker ritje en goed te combineren met een bezoekje aan de leuke omliggende terrassen van het dorp.

Openingstijden Bathmen

Maandag 09:00 – 12:30
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 16:00
Zondag Gesloten

Contact

Brink 6
7437 AM Bathmen
0570 543 139
kaas@kloasinthof.nl
Route

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en nieuws?