Over ons

Al vijfentwintig jaar lang worden bij kaasboerderij Kloas in ‘t Hof zuivelproducten geproduceerd waarbij alles puur natuur en vers van de koe is. Dertig jaar geleden begon Erik samen met zijn moeder met het maken van boerenkaas en inmiddels heeft Erik samen met zijn vrouw Joske een fraaie winkel in de kern van Bathmen.

Erik in ‘t Hof

Ambachtelijk kaasmaker

Elke dag sta ik weer op met dezelfde passie waarmee ik 30 jaar geleden samen met mijn moeder begonnen ben. Het verwerken van eerlijke en zuivere melk tot kwalitatief hoogstaande boerenkazen is iets waar ik nog veel jaren plezier aan ga beleven. Ik hoop dat u hetzelfde plezier beleeft bij het proeven van onze producten.

Joske in ‘t Hof

Ondernemend met oog voor detail

Ik vind het heerlijk om een eigen winkel te hebben. Het vele sociale contact en het gelukkig maken van mensen met onze streekproducten maakt het ondernemerschap een feestje. Het constant op zoek zijn naar nieuwe producten en samenwerkingen zorgt er voor dat geen week hetzelfde is. Kom eens langs om onze heerlijke producten te proeven!

Mariena Minken – in ’t Hof

Al jaren sterk verbonden

Mijn leven is letterlijk nauw verbonden met onze prachtige roodbonte koeien. Ik ben woonachtig op onze monumentale boerderij waar onze producten gemaakt worden. Naast een uitstapje met een eigen winkel in Holten ben ik ook werkzaam in onze winkel in Bathmen. Ik help u graag aan een heerlijk stukje kaas of mooi cadeaupakket.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en nieuws?