Kaasboerderij “Kloas in ‘t Hof”

De basis van al onze producten ligt in onze boerderij. Hier leven de roodbonte koeien welke de melk verzorgen voor onze kazen en zuivelproducten. Interesse om eens te komen kijken?
Neem contact op voor een rondleiding.

Boerenbedrijf sinds 1814

Veel veranderd, maar toch ook niet

De boerderij van Kloas is al twee eeuwen oud, sinds oudsher wordt hier melkvee gehouden. Het middenstuk van onze boerderij is nog helemaal orgineel, prachtig om je weer in de oude tijd te kunnen wanen. In de rondleidingen die we over ons bedrijf geven voor groepen komen we hier altijd even langs, nostalgie!

Onze koeien

Wat een heerlijk leven in het groen

Zonder onze koeien geen melk en daarmee geen kaas, ze zijn als kinderen voor ons bedrijf. Alle koeien zijn van het roodbonte ras die bekend staat om haar goede eiwitten. Sinds kort in de nieuwe stallen is er nog meer lucht en ruimte voor onze beesten. Optimaal genieten en dat proef je!

Speciale aantekening voor twee van onze koeien die allebei meer dan 100.000 liter melk gegeven hebben,  bedankt voor alle goede dienst!

Ons proces van kaas maken

Ambachtelijk en kleinschalig

Al 30 jaar maken wij met volle liefde onze eigen kaas. Iedere ochtend worden onze koeien gemolken en de dagverse melk wordt direct verwerkt.

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en nieuws?